fredag 19. august 2011

LAS VEGAS BABY!!!

Vi reiste fra Flagstaff i ni tiden idag, etter en liten tur innom Wall Mart igjen. Jeg fant to shortser (som jeg desperat trengte), og Magne fikk vite at han burde oppsøke lege.... Problemet er at etter kveldsbadet vi tok igår, har det ene øret hans begynt å oppføre seg rart. Som Magne sa til damen på apoteket; "I have a lot of the brown stuff in my ear..." Forstår godt at hun ville sende han til lege. Eller bare sende han bort, for hvem vil vel ha en utlendig med mye brunt gøsj stående i apoteket?!
Etter denne lille hendelsen reiste vi videre mot Nevada og Hoover Dam. Hoover Dam er en stor damm. Full av vann. Og full av turister. Vi betalte 7 dollar for å gå på do... Men det er litt gøy å ha sett dette også. Jeg fikk også tatt et par telefoner til nære og kjære hjemme i Norge. Fikk ikke snakket med alle på grunn av dårlig dekning, men det var godt å høre stemmene til de jeg rakk. Har jo aldri vært hjemmefra så lenge før. Savner særlig Tuva:)
Veien fra Hoover Dam til Las Vegas var kort, og tilslutt fant vi frem til hotellet. Fra hotellrommet og til bassenget var også veien kort, og her lå vi i et par timer. Nå har vi dusjet og er klar for å sjekke ut Vegas. Jeg har også fylt opp Kindelen min med bøker:)
Vi blogges i morgen, da skal dere få se bilder fra kvelden. Viva Las Vegas!!:) Et par bilder fra hotellet vårt. Vil bare minne om at dette er billigere enn det røyfylte rommet i Tuba City!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar