søndag 21. august 2011

Downtown LA, en liten nedtur...
Etter å ha vært i eventyrbyen Las Vegas, var det klart vi var spente på hvordan vi kom til å like Los Angeles. Jeg hadde store forventninger til denne metropolen, men etterhvert som vi nærmet oss hotellet forstod vi at vi nok ikke har havnet i det beste nabolaget. Det høres kanskje litt smålig ut, men vi så ikke en eneste hvit person i gatene som omga hotellene. Det var kun svarte, meksikanere og kinesere å se. Til og med skiltene var på spansk og kinesisk. Men hotellet er fint nok det. Til og med basseng er det. Selv om det ligger på et lite solfylt sted, så fikk vi da tatt en dukkert.
Etter å ha badet satte vi oss i "hagen" utenfor hotellrommet, men etter det fine hotellet vi hadde i Vegas, er ikke dette så mye å sammenligne med.
Vi bestemte oss for å reise ned til Downtown LA for å spise og se på nattelivet, men dette ble en heller guffen opplevelse. Hun damen i hotellresepsjonen var heller ikke til så mye hjelp, og kunne ikke gi noe klart svar på hva som var sentrum eller hovedgaten. Men vi bestilte taxi og ba ham sette oss av der vi trodde det var ganske sentralt. Her var det også bare "utlendinger", ingen hvite, masse jalla
butikker, og heller lite lys. Siden LA er gjeng-kriminalitetens hovedstad følte vi oss heller litt utrygge der vi gikk på leting etter sivilisasjon. Det endte med at vi fikk praiet en taxi og dro tilbake til hotellet. Spiste middag på restauranten her, og sitter nå på rommet for å søke på nettet, og finne ut hvor vi skal gå ut i morgen for ikke å gå på samme smellen igjen. Vi skal ihvertfall i Disney Land, o
g jeg gleder meg som den ungen jeg er:) Siden LA til nå har vært litt skuffende, legger jeg heller ut litt mer bilder fra Las Vegas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar