lørdag 13. juli 2013

Cruise dag 4 - Civitavecchia

I dag våknet Emil tidlig, halv syv, og når Emil er våken, må pent jeg og Magne også våkne… I løpet av natten hadde skipet seilt fra Napoli til Civitavecchio, en liten by halvannen time fra Roma.
Jeg hadde vært på nettet og forsket litt, og funnet ut at denne byen ikke hadde så mye spennende å by på, men siden det var såpass langt å kjøre til Roma fant vi ut at vi bare skulle tilbringe dagen her.Jeg og Magne og Emil tok derfor skyttelbussen fra skipet og inn til byporten, og begynte å gå mot stranden, med planer om å sole oss og bade. Men stranden var en skuffelse, steinete, skitten, og siden sjøen er forurenset av alle de store lasteskipene i området, ga vi fort opp tanken på en badedag.


I stedet gikk vi litt oppover i byen, men vi fant ikke noe spesielt å se på der heller, så vi reiste ganske raskt tilbake til skipet igjen. Vi tilbragte heller noen timer med bassenget, for Emil har virkelig blitt en badeløveJ

Så kom Torill og fortalte at de hadde funnet et kjempestort marked inne i byen, med masse fine klær og dill, og da ble jeg ganske misunnelig, siden vi ikke hadde sett noe slikt.

Om kvelden var den store bryllupsmiddagen, hele gjengen samlet på den fineste restauranten på båten. Det ble noen taler, noen tårer, og masse latter og god mat.
Det flotte brudeparet:)

Til slutt fikk vi en profesjonell fotograf til å ta bilder av hele gjengen samlet, så det skal bli spennende å se hvordan det ble seende ut. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar