onsdag 13. juni 2012

Dag 4 - Segway og golf i Glencoe

Idag har vært en veldig aktiv dag. Planen var å reise å se på et slott, og så kjøre Segway ( en tohjuling med motor som du styrer ved å flytte vekten enten fremover eller bakover). I tillegg skulle vi spille golf, noe som jeg personlig var veldig skeptisk til om jeg kom til å klare.
Vi fikk booket en time med Segway kjøring sammen med en veldig koselig guide, og han lærte oss fort de mest basic egenskapene man trenger for å mestre dette fremkomstmiddelet. Som at man skal hoppe av Segwayen hvis man merker at man mister kontrollen, og dette hadde heldigvis Elin fått med seg da bakken ble for bratt.. Jeg så bare at segwayen var på vei alene inn i skogen, og Elin satt på rompa på bakken. Hun klarte også få til å bli overkjørt av sin egen segway, gudene vet hvordan hun fikk til det.... Men hun såret nok stoltheten mer enn foten, og var raskt oppe igjen.
Det var uvant i starten, men snart ble vi mer fortrolige med kjøretøyet, og timen fløy avgårde. Vi var vel alle klar til å fortsette en time til:)
I souvenirbutikken kjøpte jeg en sparebøsse til Tjodvald, slik at han kan begynne å spare til sin egen segway:)
Etter en liten matpause var det klart for golfing, og med hver vår bag med golfkøller la vi i vei. ( Jeg trodde jo egentlig det var nok med en kølle, men lærte etterhvert de forskjelliges bruksområder.) Ådne har jo spilt en del golf før, så han var instruktør. Magne klarer jo alt han prøver, så han var snart kjempegod, mens jeg og Elin hadde litt mer problemer, både med å treffe ballen, og hvis vi i det hele tatt traff, så hadde vi problem med at vi ikke klarte få nok kraft i slaget til at ballen kom seg langt nok avgårde.


Men teknikken ble etterhvert litt bedre, og jeg syntes det ble ganske moro på slutten. Banen var veldig stor, og naturen rundt nydelig, og hadde det ikke vært for all knott og mygg hadde dagen vært perfekt.


Planen var egentlig å reise til Kilchurn Castle, men det lå så langt borte, og klokken hadde blitt så mye at vi bestemte seg for å heller reise tilbake til Fort William og se på det slottet som lå utfor her.Vi spiste middag på en italiensk restaurant, og handlet litt snacks på matbutikken, før vi reiste hjemover mot hytta, og enda en kveld med spilling og prating. I morgen er det nasjonalpark og safari på menyen, og vi er kjempeklar:)
Og så gleder vi oss veldig til å komme hjem å se på valpene til Frøya. Snakkes i morgen:)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar