søndag 29. desember 2013

Mens vi venter på 2014...

Jeg er veldig glad i julen, og koser meg hele desember med å pynte, kjøpe gaver og høre på julemusikk. Men jeg er enda gladere i nyttårsaften, og 1. januar.


1. januar begynner et nytt år, og tanken med å starte med blanke ark, ha mulighet til å gjøre ting enda bedre enn året før tiltaler meg like mye som det å få en helt ny skrivebok foran seg.


For all del, ting blir sjelden bedre over natten, og gamle vaner er vonde å vende, og jeg har opptil flere ganger begynt å trene 1. januar, og sluttet 2. januar...:)


2013 har vært et veldig spennende og lærerikt år. Nå har vi snart drevet gårdene et helt år, og begge står fortsatt! 
Jeg trives egentlig bedre enn jeg hadde forestilt meg på forhånd, og nå kunne jeg ikke tenkt meg noe annet jeg ville gjort.
Noe av det beste med å gå hjemme på gården er all tiden jeg får være sammen med Emil, selv om jeg skal være ærlig nok til å innrømme at vi begge to kan bli litt leie av den andre av og til. 


Bare...må...ta...litt...på.....


2014 ser  ut til å bli minst like spennende og travelt som 2013, og hvis vi får realisert alle byggeplanene våre blir det ihvertfall å starte med blanke ark, både inne og ute.
Nå er vi helt i begynnelsen av planlegging av nytt fjøs, og påbygg av hus, så det er nok å tenke på og drømme om:)


De som kjenner meg vet at jeg er veldig glad i å planlegge hvordan jeg vil ha ting, og jeg blir veldig ivrig, og ofte liggende våken langt ut på natten med hodet surrende av tanker om planer og ideer for nye prosjekt.
Mange av de beste ideene kommer når jeg ligger sånn søvnløs, men det er til tider ganske irriterende når jeg vet jeg skal opp 05.30 for å gå i fjøset..


Det jeg har lært i 2013 er hvor viktig familie faktisk er, og hvor heldige vi er som har hele familien vår like i nærheten.
Både besteforeldre, tanter og onkler har vært til uvurderlig hjelp dette året, både som barnevakter for Emil, og med hjelp i skogen og i slåtten.


Mine forsetter for 2014 blir å bruke mindre penger på alt som jeg ikke trenger, og heller kose meg og bruke de tingene jeg allerede har. Jeg har visst nok av både klær, bøker og hobbyting....)
De pengene vi sparer skal brukes til ting vi virkelig ønsker oss og trenger. Jeg har selvfølgelig også planer om å trene mer, men det har jeg planer om hver desember, så dette tar jeg helt med ro:)
Et annet mål er å bli bedre til å kjøre traktor. Planen er jo å ta sertifikat en gang i en ikke for fjern fremtid, men imens skal jeg ihvertfall øvelsekjøre mer her hjemme på gården.
Jeg har også lyst å klare å sette sprøyte på en syk ku eller kalv, men dette var også planen min for 2013, og i skrivende stund har jeg fortsatt ikke tatt i en sprøyte....Jeg blir rett og slett litt blek om nebbet bare med tanken på den nålen...


Jeg ønsker alle sammen et godt nytt år, med nye muligheter, eller bare nye drømmer!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar