fredag 11. mai 2012

Starten på leilighetsprosjektet

De som kjenner meg, vet at jeg til nyttår skal skifte yrke - jeg skal nemlig bli bonde:) Og i den annledning må vi jo flytte tilbake til Gjesdal. Ikke et vondt ord om Oltedal, men det er nå Gjesdal som er hjemme, både for meg og Magne, så dette blir stor stas:)
På sikt skal vi flytte inn i det gamle huset nede på Leide, gården jeg kommer fra, men inntil da skal vi bo i leiligheten i huset til svigers. Det var forøvrig her vi bodde før vi kjøpte huset i Oltedal, men siden vi nå blir en person ekstra, må det gjøres en del forandringer og forbedringer her, og da særlig i kjelleren.
Det første vi begynner med er å lage bad/vaskerom nede, siden det badet som idag i leiligheten er så lite at man både dusjer, går på do, og pusser tennene på samme flekken. Altså, ikke plass til en baby..
Det eksisterende vaskerommet har betonggulv, og tre forskjellige vegger, en betong, en kledd med sponplater, og to med panel.. Og personlig er jeg ekstra begeistret for den knall oransje varmtvannsprederen i hjørnet. Veldig retro!
(Et tips for å få enda bedre etter - bilder; ha det veldig rotete på før - bildene, da blir det ferdige resultatet enda mer innbydende:)


Eksisterende vaskerom med lekker varmtvannspreder...                    Vaskerom til høyre, og rote-bod til venstre, disse skal slås sammen til et rom.


Slik ser det ut på gangen utenfor badet. Her blir det kontor/hobbyrom etterhvert. Til høyre ses trappen som går opp til øverste etasje.

Slik ser så roteboden ut før vi begynte nedrivingen.


Rommene slått sammen, og Magne snike seg med på bildet:)Neste steg blir å slå opp gulvet slik at det kan legges rør til toalett, badekar og dusj.
Har gjort endel etter at jeg tok disse bildene, så jeg skal snart legge ut en oppdatering over hvordan vi ligger an:)
God helg:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar